Betalen

 

Betaal altijd veilig en snel in onze webshop! Wij maken gebruik van multisafepay ( gevestigd in Amsterdam) platform waardoor je altijd een veilige omgeving heeft om te betalen. Het bedrijf is al twintig jaar actief en de techniek is dus betrouwbaar en stabiel te noemen. De PSP staat onder strenge toezicht van De Nederlandsche Bank en andere controlerende instanties. 

Betaling

Zodra de transactie van uw betaling zichtbaar is op onze rekening is uw bestelling voltooid en wordt uw pakket (op werkdagen én mits voorradig) direct verzonden.

Betaalmethodes

iDEAL (direct verwerkt)
Wanneer u een bestelling met iDEAL betaalt, geeft u hiervoor akkoord in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Hierna krijgt u een bevestigingsscherm te zien wat betekend dat uw betaling en daarmee ook uw bestelling is voltooid. Het is verstandig om een afdruk van deze bevestiging te maken voor uw eigen administratie.

PayPal (direct verwerkt)
Betaal veilig en gemakkelijk met uw eigen PayPal account.

AfterPay (direct verwerkt)
Betaal na het ontvangen van uw bestelling. Uw krijgt achteraf via mail bericht wanneer u kan betalen. In deze mail wordt u doorverwezen naar “AfterPay”, waar u kan betalen. Meestal ontvangt u deze mail binnen 14 werkdagen. Maak geen geld over naar onze rekening, u krijgt een e-mail van AfterPay.

Vooruitbetalen per Bank/Giro  
(kan 1- 3 werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen)
Het overmaken van het te betalen bedrag via een bankoverschrijving kan door het factuur-/bestelnummer als kenmerk te vermelden.

Op rekening betalen
Uiteraard is het mogelijk om als zakelijk klant op rekening te betalen. Neem
hiervoor telefonisch contact met ons op. Tel: + 31 224 78 51 12

T.n.v. : JMTuning B.V
IBAN : NL67INGB0008071154
BIC : INGBNL2A
Plaats : Schagen
Kenmerk : Factuur-/bestelnummer

Betalen bij afhalen
Wilt u graag betalen bij het afhalen, kies van voor “Vooruitbetalen per Bank/Giro”. Vervolgens kunt u contant (graag gepast) of met pin betalen wanneer u uw bestelling ophaalt.

Betalingen Belgische klanten
Bancontact / Mistercash  (direct verwerkt)
Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om de betaling via Bancontact / Mistercash te voldoen.